Web Content Management

Het DG Digitale Transformatie biedt een compleet pakket om een website online te plaatsen. U kunt een beroep doen op het DG Digitale Transformatie voor:

  • advies over de informatiearchitectuur
  • advies over webdesign
  • het maken van een website op basis van een Drupal web content management systeem (WCMS) waarmee u makkelijk en zonder technische kennis uw inhoud kunt beheren: WCMS voor de grote institutionele sites en Fast2web voor kleinere websites, campagne- en evenementenwebsites
  • een oplossing om bezoekersstatistieken van uw website te verzamelen en te analyseren
  • een onlinetool (SaaS) voor de verzending van informatiebrieven: Newsletter Service
  • de terbeschikkingstelling van een beveiligd betaalplatform en onlinebetaalmethoden: ePayment.

De algemene voorwaarden voor het gebruik van de diensten van het DG Digitale Transformatie vindt u hier.

Het DG Digitale Transformatie helpt u bij het uitwerken van de structuur van uw website en bij het verhogen van de toegankelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid.

Het WCMS van het DG Digitale Transformatie omvat alle IT-diensten en ondersteuning voor de bouw en het beheer van publieke sites en de publicatie van inhoud.

De Fast2web-service bestaat uit de terbeschikkingstelling van een opdrachtencentrale voor het maken van websites in Drupal 8, de hosting, het onderhoud en de ondersteuning voor redacteurs.

Met Stats verzamelt en analyseert u de bezoekersstatistieken van uw website. Zo kunt u nagaan in hoeverre u uw doelstellingen rond webcommunicatie bereikt.

De dienst Newsletter die als opdrachtencentrale wordt aangeboden, geeft toegang tot een onlineplatform waarmee u gemakkelijk een e-mailingcampagne kan creëren, lanceren en evalueren.

ePayment biedt u een platform waarmee u online betalingen van de eindgebruiker kunt aanvaarden.