Procesgerichte Applicaties

Contact met de verschillende doelgroepen van uw dienst of instelling is zonder het internet niet meer denkbaar. Om de aanwezigheid van uw dienst of instelling op het internet te verzekeren, biedt het DG Digitale Transformatie een waaier aan oplossingen:

  • een compleet pakket om uw inhoud online beschikbaar te maken;
  • advies bij het bouwen van uw website;
  • platformen die een online interactie met uw eindgebruikers mogelijk maken.

De algemene voorwaarden voor het gebruik van de diensten van het DG Digitale Transformatie vindt u hier.

eLoket is het beveiligde platform waarmee u een toepassing op maat kunt bouwen voor online aangiftes.

eBirth maakt de elektronische kennisgeving van een geboorte mogelijk en zorgt voor de elektronische verzending van de statistische gegevens.

Via Digiflow stelt u uw attesten ter beschikking van de eindgebruikers.

Notarissen kunnen via deze dienst nagaan of kopers en verkopers bij de verkoop van roerend en onroerend goed nog sociale of fiscale schulden hebben bij de overheid.

Via de dienst eDepot kan een notaris volledig elektronisch een onderneming creëren en ondernemingsgegevens aanpassen in de authentieke bronnen.

Via MyBelgium biedt u uw eindgebruikers een rechtstreekse en gepersonaliseerde toegang tot uw online diensten.

Omschrijving

Intelligente webformulieren tonen automatisch de beschikbare gegevens op het scherm, zodat de aangelogde burger of ondernemer deze niet opnieuw moet invullen. Het gaat om informatie die bijvoorbeeld opgenomen is in het Rijksregister, of in het verleden al werd ingegeven. De burger of ondernemer vervolledigt enkel de velden die naar nieuwe informatie vragen.