Online cursus Artificial Intelligence voor federale ambtenaren

Foto van een robot

Ben je in jouw organisatie nog niet met artificiële intelligentie (AI) aan de slag gegaan? Je vraagt je af waarom AI zo belangrijk is? Dan is de opleiding Artificial Intelligence in Business op de e-Campus van het OFO (het Opleidingsinstituut van de Federale Overheid) iets voor jou!

Artificial Intelligence in Business

AI is niet het zoveelste buzzword.  Artificiële intelligentie wordt al ingezet in de gezondheidszorg, de energiesector, maakindustrie, de verzekeringsbranche en andere sectoren. Tijdens deze opleiding profiteer je van de ervaring van verschillende Belgische ondernemingen en van experts ter zake.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met Agoria, de sectorfederatie van de technologische industrie. Een mooi voorbeeld van open innovatie en privaat-publieke samenwerking, waarden die we hoog in het vaandel dragen.

e-Campus?

De e-Campus is een online leerplatform waar je, als federaal ambtenaar, e-learning opleidingen kan volgen. Je vindt er tal van opleidingen over verschillende topics, die je op je eigen tempo kan volgen.

Surf simpelweg naar ecampus.ofoifa.be en log in met je eID, of via de mobiele app itsme. Eens je aangemeld bent op de e-Campus, kan je de opleiding Artificial Intelligence in Business vinden in de rubriek “Open Opleidingen – ICT”.

Benieuwd? Afspraak op ecampus.ofoifa.be!