Web Content Management

Het DG Digitale Transformatie biedt een compleet pakket om inhoud te publiceren, vorm te geven en te beheren. U kunt een beroep doen op het DG Digitale Transformatie voor:

  • het bouwen van een website;
  • een web content management systeem (WCMS) waarmee u makkelijk en zonder technische kennis uw site kunt vormgeven, van inhoud voorzien en aanpassen;
  • een oplossing om bezoekersstatistieken te verzamelen en te analyseren.

Het WCMS van het DG Digitale Transformatie omvat alle IT-diensten en ondersteuning voor de bouw en het beheer van publieke sites en de publicatie van inhoud.

Met Stats verzamelt en analyseert u de bezoekersstatistieken van uw website. Zo kunt u nagaan in hoeverre u uw doelstellingen rond webcommunicatie bereikt.

Fast2web is een service die een opdrachtencentrale omvat voor de creatie, de hosting en het onderhoud van websites in Drupal 8, en ondersteuning voor redacteurs

De dienst Newsletter is een online platform om gemakkelijk een e-mailingcampagne te creëren, te lanceren en te evalueren.

ePayment biedt u een platform waarmee u online betalingen van de eindgebruiker kunt aanvaarden.

Met deze dienst helpen we u bij het grafisch ontwerp van uw website - van het ontwerp tot de technische uitwerking.

Het DG Digitale Transformatie helpt u bij het uitwerken van de structuur van uw website en bij het verhogen van de toegankelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid.