Netwerkdiensten

Het DG Digitale Transformatie biedt niet alleen een betrouwbare toegang tot netwerken. U kunt ook een beroep doen op alle noodzakelijke diensten om die toegang vlot en veilig te maken en te houden.

Via een eigen DNS-server verzorgt het DG Digitale Transformatie voor u de publicatie van domeinnamen. We staan ook in voor het opzoeken van domeinnamen en IP-adressen (DNS resolution).

Het DG Digitale Transformatie detecteert kwetsbaarheden op (web)servers van federale overheidsdiensten en –instellingen. Deze testen zijn geschikt voor heel wat verschillende systemen.

Steeds vaker gebruikt men gewone internetverbindingen voor beveiligde communicatie tussen gesloten gebruikersgroepen. Met behulp van VPN-technologie gebaseerd op SSL en IPSec, bezorgt het DG Digitale Transformatie u een veilige toegang van op afstand tot de toepassingen van uw organisatie.

Het DG Digitale Transformatie zorgt voor het e-mailverkeer van en naar de federale overheidsdiensten en –instellingen. We houden daarbij virussen en spam zo veel mogelijk uit uw mailbox.